Medewerkers


Paul Dijkstra
Paul Dijkstra, directeur en fotograaf, is sinds de jaren 70 bezig met fotografie. In de begin periode veel sport en persfotografie en niet veel later volgde fotografie voor het bedrijfsleven en overheid. Sinds 1980 is Paul directeur en daarnaast fotografeert hij nog regelmatig.Verder is hij verantwoordelijk voor het digitale beeldarchief en de webverkoop.
Pieter Van Rijk
Pieter van Rijk is als office manager de belangrijkste schakel tussen de klanten en de fotografen. Hij is het aanspreekpunt voor de opdrachten die via de telefoon, mail of fax binnenkomen. Pieter geeft de klanten adviezen over de gewenste fotografie en verzorgt dan voor onze fotografen een goede briefing.
Peter Brom
Peter Brom heeft een gedegen fotografische achtergrond. Begonnen als laborant in de donkere kamer heeft Peter zich ontwikkeld tot een allround fotograaf. Met studioverlichting op pad, op reportage of moeilijke omstandigheden. Peter is een duizendpoot en weet onder elke situatie een fantasievolle en mooie foto te maken.
Cor Salverius
Cor Salverius werkte in eerste instantie als kleurlaborant, vervolgens trad hij als fotograaf in dienst bij het NFP. Daarna kwam Cor in 1995 in ons bedrijf werken. Naast fotografie in opdracht voor klanten, heeft Cor een jarenlange ervaring in het vastleggen van grote evenementen en feesten. Voor Cor is elke opdracht een uitdaging.
Tineke Stolk
Tineke Stolk is de onzichtbare, maar toch duidelijk aanwezige factor in ons bedrijf. Zij is verantwoordelijk voor de financiele administratie en zorgt voor de archivering en logistiek. Een onmisbare duizendpoot.